Her er alle kakene mine lagt ut i kategorier. Om du trykker på de forskjellige kategoriene vil bildene i det albumet komme opp. Der kan du bla frem og tilbake mellom bildene der. Om der er et bilde du vil se nærmere på, kan du klikke på det så blir det forstørret.


 

De fleste barnekakene er laget av sjokoladekake med sjokoladeglasur under fondant eller mmf. Fondant er en masse jeg lager av melis og hvit sirup i hovedsak. Denne smaker godt sammen med sjokoladeglasur eller smørkrem. Mmf er et trekk jeg brukte veldig mye før, men har gått bort i fra det. Dette er på grunn av at jeg har erfart at mange ikke liker det, det er seigt og ikke noe særlig god og jobbe med. Overflaten kan bli mindre pen også om man skulle være skikkelig uheldig. 

  

 

 

Til marsipan kakene bruker jeg hvit marsipan. Dette fordi kakene blir så utrolig mye finere med hvit marsipan enn den vanlige "gule". Kvaliteten på denne hvite er også mye bedre enn butikk-kjøpt marsipan, etter min mening. Den smaker vanlig marsipan, bare at den er hvit.

Marsipankakene lager jeg med blant annet; vanlig bunn, valnøttbunn, skogsbær, bringebær, jordbær, aprikos, pære, vaniljekrem, romkrem, fløtekrem, sjokolade, fromasjer etc. Så har jeg en jordbærmousse som er utrolig god. Walthers mandler krem har blitt en god slager sammen med bringebær. 

 

På Facebook ligger kakene mine under Ingelins kaker. Gå gjerne inn og "lik" den siden ;)

 

 

 

Her er bilder av mine fem siste kaker -->

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net