Ingelins kaker!

Heisann. Du er nå kommet inn på min hjemmeside. Her vil du finne bilder av kaker jeg har laget.

 

Jeg heter Ingelin og bor på Vestlandet med min mann og våre to barn.
 

Kakedekorering er en hobby jeg snublet over i 2005, da jeg skulle lage en bamsekake til min niese. Dette er en hobby jeg koser meg veldig med. Kan sitte i timesvis og lage små blomster og figurer av marsipan.
 

Fra 2005 og frem til 2008 var det lite baking. Etter det har det tatt seg opp og jeg baker en del nå. Det går mest i barnekaker. Hello Kitty er og blir det mest populære. Ingen over, ingen ved siden. Jeg liker og lage forskjellige kaker hver gang, sånn at alle har sin "egen" kake. Ingen er identisk like, selv om de har den samme pynten. Dåpskakene mine er nok blitt veldig like. De fleste kombinerer ting de ser på kakene, og vil ha det på sin kake. Kanten fra den kaken, med den teksten og de blomstene, babyen naken eller med klær, etc. Så har du sett en, har du sett dem alle. Håper og få laget dåpskaker i en litt annen stil etter hvert, siden det er de kakene jeg liker best og lage.

 

Ta gjerne en titt på bildene som ligger her;)

 

 

PS: Kakene ligger også inne på Facebook under Ingelins kaker. Gå gjerne inn der og "like" siden min og del med dine venner ;)

 
IngelinH's nytt slideshow 03-13 album on Photobucket

`

Gi beskjed
Motta en e-mail når siden oppdateres
Lav din egen hjemmeside med mono.net